Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής μηχανογραφικού δελτίου (Μ.Δ.) για τους υποψήφιους των πανελληνίων εξετάσεων.

Οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μ.Δ. θα απευθυνθούν στο σχολείο μας από την Τετάρτη 21 Ιουνίου και μετά για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό:
- θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, να μελετούν το Μ.Δ. και σε πρώτο στάδιο να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση).
- στη συνέχεια και μετά την ανακοίνωση των βαθμών των ΕΠΑΛ αντίστοιχα, θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, να τροποποιούν το Προσωρινό Μ.Δ. ή/και να προχωρήσουν τελικά στην οριστική υποβολή (Οριστικοποίηση).
- μέσα στην προθεσμία δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουλίου, εφόσον κάποιος υποψήφιος μετανιώσει και θέλει να τροποποιήσει το Μ.Δ., απευθύνεται στο σχολείο μας, ακυρώνεται το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ. και υποβάλλει εκ νέου Μ.Δ.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εγκύκλιο από το ακόλουθο σύνδεσμο:

 

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής εξέδωσε την προκήρυξη εισαγωγής σπουδαστών για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού ακαδημαϊκού έτους 2017-18.

Μπορείτε να κατεβάσετε την προκύρηξη από τον παρακάτω σύνδεσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο σχολείο μας τις ακόλουθες μέρες και ώρες.

Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, από τις 8 πμ - έως 2 μμ, και

Τρίτη και Παρασκευή από τις 12:00 μμ έως 2 μμ.  Τις ημέρες αυτές, λόγω πανελληνίων εξετάσεων, δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο σχολείο πριν τις 12.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το μηχανογραφικό του 2017 ανά τομέα. Οι τομείς που εμφανίζονται είναι μόνο αυτοί που λειτούργησαν φέτος στο σχολείο μας. 

Οι σχολές Εμπορικού Ναυτικού, Πλοίαρχοι και Μηχανικοί, βρίσκονται μόνο στις κοινές σχολές.

Διαβάστε Περισσότερα

Περισσότερα Άρθρα...

DESIGN BY WEB-KOMP