Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

graduation

       Ο Δ/ντής, το Διδακτικό προσωπικό και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΕΠΑΛ Καλύμνου, σας καλούν στην εορτή αποφοίτησης των μαθητών μας που θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του σχολείου μας, την ΤΡΙΤΗ 28 Ιουνίου 2016 και ώρα 7 το απόγευμα.

         Η γιορτή περιλαμβάνει αναφορά στις δραστηριότητες του σχολείου κατά το σχολικό έτος 2015-2016, προβολή βίντεο, απονομή αναμνηστικών και απολυτηρίων και βραβεύσεις.

         Θα ακολουθήσει γλέντι με ζωντανή μουσική από ορχήστρα. Σας καλούμε όλους να χαρούμε τα παιδιά μας και να διασκεδάσουμε με πολύ κέφι και χορό. 

Ξεκίνησαν από τις 22 Ιουνίου και θα διαρκέσουν έως τις 30 του μήνα, οι εγγραφές στο 1ο ΕΠΑΛ Καλύμνου και συγκεκριμένα στην Α’ τάξη καθώς και οι ανανεώσεις εγγραφών στη Β΄ και τη Γ τάξη.

Κατ’ εξαίρεση μπορεί να γίνει εγγραφή το μήνα Σεπτέμβριο (2-12), για τους μαθητές που εμποδίστηκαν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. για λόγους υγείας ή σοβαρούς οικογενειακούς λόγους) καθώς και για τους παραπεμπόμενους μαθητές σε επανεξέταση το Σεπτέμβριο.

Η εγγραφή των μαθητών στο ΕΠΑ.Λ. είναι απαραίτητη και στις τρείς τάξεις (Α’ , Β’ και Γ’).

 afisa epal2

 Κατεβάστε τα συνημμένα αρχεία για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες! 

Το ΕΠΑΛ Καλύμνου ήταν ένα από τα σχολεία που βραβεύτηκαν την Τρίτη 10 Μαΐου 2016 από το υπουργείο Παιδείας στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ΥΠΠΕΘ, Ζακλίν ντε Ρομιγί. Η εκδήλωση αφορούσε στην απονομή επαίνων σε παιδιά, μαθητές και μαθήτριες από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού έως και τις τελευταίες του λυκείου και σε εκπαιδευτικούς -από όλη την ελληνική περιφέρεια- για την υλοποίηση της φετινής εγκυκλίου σχολικών δραστηριοτήτων (Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας και Πολιτιστικών) και αντίστοιχων δράσεων σχετικών με το προσφυγικό ζήτημα.

tainia 2

Το ΕΠΑΛ Καλύμνου, μαζί με δύο ακόμη σχολεία των Δωδεκανήσων (Εσπερινό Γυμνάσιο-Λυκειακές Τάξεις Κω και ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής α’ βαθμίδας Ρόδου) προτάθηκε από τους Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  για την ταινία του «Ψηφίδες Ονείρων»  με την οποία και συμμετείχαν στον 2ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους.

Διαβάστε Περισσότερα

Οι μαθητές της Β' Τάξης της Ειδικότητας Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού στο πλαίσιο του μαθήματος "Μηχανές Πλοίων" και με την καθοδήγηση των καθηγητών τους Καρακαλπακίδη Κ. και Σταυριανό Α. κατασκεύασαν ένα Hydrobot!

13022294 10208759274034811 702771545 n

Το Hydrobot είναι ένα τηλεκατευθυνόμενο υποβρύχιο όχημα ROV (Remotely Operated Vehicle) το οποίο κατασκευάστηκε από τους μαθητές της ΒΜΕΝ1 και ΒΜΕΝ2 με σκοπό να εξερευνήσουν το υδάτινο περιβάλλον της περιοχής τους.

hydrobot

Αποτελείται από πλαστικούς σωλήνες ύδρευσης, πλωτήρες και μικρούς ηλεκτρικούς κινητήρες, τα οποία συνδυάζονται από τους μαθητές.

Μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής, οι μαθητές μαζί με τους καθηγητές τους, έριξαν στη θάλασσα το Hydrobot την Πέμπτη 21/04/2016 στην όμορφη παραλία Γέφυρα της Καλύμνου και το πλοήγησαν με απόλυτη επιτυχία!!! 

hydrobot in

13036573 10208759272634776 1121838682 o

Ακολουθούν 2 βίντεο με την πλοήγηση του Hydrobot μας! Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους υπεύθυνους καθηγητές!

Περισσότερα Άρθρα...

DESIGN BY WEB-KOMP