Την Τρίτη, 04 Απριλίου 2017 το 1ο ΕΠΑ.Λ. Καλύμνου οργάνωσε ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας μαθητών και καθηγητών. Στόχος μας ήταν η προβολή του πανανθρώπινου ιδεώδους της εθελοντικής αιμοδοσίας ως στάση ζωής και ως πράξη αγάπης προς το συνάνθρωπο.
Μαθητές και καθηγητές έγιναν αρωγοί στην πράξη αγάπης και προσφοράς αναγνωρίζοντας τη σημασία μιας τέτοιας δράσης.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί για αμιδοσία

Μαθητές ΕΠΑΛ Καλύμνου για αιμοδοσία

 

Αφίσα Αιμοδοσίας

Στο πλαίσιο των δράσεων που αφορούν στην ευαισθητοποίηση των πολιτών για την εθελοντική αιμοδοσία, το 1ο ΕΠΑΛ ΚΑΛΥΜΝΟΥ οργανώνει ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας στην οποία θα συμμετέχουν μαθητές και καθηγητές, την Τρίτη 04-04-17.

Στόχος μας είναι η προβολή του πανανθρώπινου ιδεώδους της εθελοντικής αιμοδοσίας ως στάση ζωής και ως πράξη αγάπης προς τον συνάνθρωπο.

Θεωρούμε ότι η συμμετοχή των καθηγητών και των μαθητών οι οποίοι είναι άνω των 18 ετών , θα πλαισιώσει με τρόπο δραστικό μια τόσο πολλαπλά σημαντική ενέργεια, σε εποχές που τα παιδιά μας έχουν ανάγκη από υγιή πρότυπα και πράξεις ανιδιοτελούς αγάπης.

Η σημασία μιας τέτοιας δράσης, δεν περιορίζεται σε μια απλή ενημέρωση, αλλά στην ιδιαίτερη σημασία που διαδραματίζει η εθελοντική αιμοδοσία.

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS+  Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση το 1ο ΕΠΑ.Λ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ αναχώρησε στις 22/03 για τη Πολωνία. H εκπαιδευτική επίσκεψη θα διαρκέσει απο 22/03 έως 5/04/2017. Το θέμα του προγράμματος του σχολείου μας είναι:

"ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ"

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου καλεί για υποβολή αιτήσεων στο Μεταλυκειακό Έτος-Τάξη Μαθητείας με βάση τις ειδικότητες και τα ΕΠΑ.Λ. της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις από την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου έως την Δευτέρα 6 Μαρτίου, ώρα 14:00.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να διαβάσουν το συνημένο αρχείο ή να επικοινωνήσουν με το σχολείο μας, τις εργάσιμες μέρες και ώρες, από Δευτέρα ως Παρασκευή, από τις 08:00 έως τις 14:00.

Περισσότερα Άρθρα...

DESIGN BY WEB-KOMP