Ενημερώνουμε τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων 2017 ότι θα μπορούν να οριστικοποιούν το μηχανογραφικό τους από την Πέμπτη 6 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 14 Ιουλίου.

Μέχρι τότε θα μπορούν να βλέπουν τις σχολές που μπορούν δηλώσουν και να αποθηκεύουν προσωρινά το μηχανογραφικό στη σελίδα https://exams.it.minedu.gov.gr/. Στην ίδια σελίδα θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους. Η οριστικοποίηση του μηχανογραφικού είναι υποχρεωτική.

Όσοι υποψήφιοι δεν έχουν ακόμα τον απαραίτητο κωδικό (password) πρέπει να επικοινωνήσουν με το σχολείο για να τους δοθεί.

Το σχολείο θα είναι ανοικτό τις ακόλουθες μέρες και ώρες για τη διευκόλυνση των υποψηφίων για το μηχανογραφικό:

  • Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017
  • Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017
  • Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

από τις 8:30 πμ έως τις 13:00 μμ.

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής μηχανογραφικού δελτίου (Μ.Δ.) για τους υποψήφιους των πανελληνίων εξετάσεων.

Οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μ.Δ. θα απευθυνθούν στο σχολείο μας από την Τετάρτη 21 Ιουνίου και μετά για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό:
- θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, να μελετούν το Μ.Δ. και σε πρώτο στάδιο να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση).
- στη συνέχεια και μετά την ανακοίνωση των βαθμών των ΕΠΑΛ αντίστοιχα, θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, να τροποποιούν το Προσωρινό Μ.Δ. ή/και να προχωρήσουν τελικά στην οριστική υποβολή (Οριστικοποίηση).
- μέσα στην προθεσμία δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουλίου, εφόσον κάποιος υποψήφιος μετανιώσει και θέλει να τροποποιήσει το Μ.Δ., απευθύνεται στο σχολείο μας, ακυρώνεται το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ. και υποβάλλει εκ νέου Μ.Δ.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εγκύκλιο από το ακόλουθο σύνδεσμο:

 

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής εξέδωσε την προκήρυξη εισαγωγής σπουδαστών για τις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού ακαδημαϊκού έτους 2017-18.

Μπορείτε να κατεβάσετε την προκύρηξη από τον παρακάτω σύνδεσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο σχολείο μας τις ακόλουθες μέρες και ώρες.

Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, από τις 8 πμ - έως 2 μμ, και

Τρίτη και Παρασκευή από τις 12:00 μμ έως 2 μμ.  Τις ημέρες αυτές, λόγω πανελληνίων εξετάσεων, δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο σχολείο πριν τις 12.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το μηχανογραφικό του 2017 ανά τομέα. Οι τομείς που εμφανίζονται είναι μόνο αυτοί που λειτούργησαν φέτος στο σχολείο μας. 

Οι σχολές Εμπορικού Ναυτικού, Πλοίαρχοι και Μηχανικοί, βρίσκονται μόνο στις κοινές σχολές.

Διαβάστε Περισσότερα

Περισσότερα Άρθρα...

DESIGN BY WEB-KOMP