Το 1ο ΕΠΑΛ  Καλύμνου και συγκεκριμένα ο Ναυτιλιακός τομέας της τρίτης τάξης (Πλοιάρχων- Μηχανικών) την τέταρτη 21 Φλεβάρη πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στην Αθήνα σε δυο Ναυτιλιακές Εταιρείες: την Springfield Shipping Co Panama S.A, και την ConsoliDated Marine Management INC  με την συνοδεία των καθηγητών του σχολείου Πέτρου Ευστράτιο  ΠΕ-18.23 ειδικότητας Πλοιάρχων, Καρακαλπακίδη Κυριάκο ΠΕ-17.02 ειδικότητας Μηχανολόγων και Φουντουλάκη  Κατερίνα  ΠΕ-12.11 ειδικότητας Μηχανικών- Μηχανολόγων.

Διαβάστε Περισσότερα

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS+ Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης το 1ο ΕΠΑ.Λ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ αναχώρησε την 01/03/2018 για την Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το συνημμένο αρχείο.

 

 

Το 1ο ΕΠΑΛ ΚΑΛΥΜΝΟΥ προκηρύσσει διαγωνισμό εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη μεταφορά μαθητών/τριών του 1 ου ΕΠΑΛ Καλύμνου στην Ρόδο με επιστροφή, στα πλαίσια 4ήμερης εκπαιδευτικής εκδρομής

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το συνημμένο αρχείο.

.

Το 1ο ΕΠΑΛ ΚΑΛΥΜΝΟΥ προκηρύσσει διαγωνισμό εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη μεταφορά μαθητών/τριών από τον χώρο του 1 ου ΕΠΑΛ Καλύμνου στην περιοχή Καντούνι Καλύμνου με επιστροφή, στο πλαίσιο εκπαιδευτικού - ψυχαγωγικού περιπάτου.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το συνημμένο αρχείο.

Περισσότερα Άρθρα...

DESIGN BY WEB-KOMP