Εθελοντική Αιμοδοσία

Αφίσα Αιμοδοσίας

Στο πλαίσιο των δράσεων που αφορούν στην ευαισθητοποίηση των πολιτών για την εθελοντική αιμοδοσία, το 1ο ΕΠΑΛ ΚΑΛΥΜΝΟΥ οργανώνει ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας στην οποία θα συμμετέχουν μαθητές και καθηγητές, την Τρίτη 04-04-17.

Στόχος μας είναι η προβολή του πανανθρώπινου ιδεώδους της εθελοντικής αιμοδοσίας ως στάση ζωής και ως πράξη αγάπης προς τον συνάνθρωπο.

Θεωρούμε ότι η συμμετοχή των καθηγητών και των μαθητών οι οποίοι είναι άνω των 18 ετών , θα πλαισιώσει με τρόπο δραστικό μια τόσο πολλαπλά σημαντική ενέργεια, σε εποχές που τα παιδιά μας έχουν ανάγκη από υγιή πρότυπα και πράξεις ανιδιοτελούς αγάπης.

Η σημασία μιας τέτοιας δράσης, δεν περιορίζεται σε μια απλή ενημέρωση, αλλά στην ιδιαίτερη σημασία που διαδραματίζει η εθελοντική αιμοδοσία.

Εκπαιδευτική Επίσκεψη στην Πολωνία

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS+  Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση το 1ο ΕΠΑ.Λ. ΚΑΛΥΜΝΟΥ αναχώρησε στις 22/03 για τη Πολωνία. H εκπαιδευτική επίσκεψη θα διαρκέσει απο 22/03 έως 5/04/2017. Το θέμα του προγράμματος του σχολείου μας είναι:

"ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ"

Υποβολή Αιτήσεων Μαθητείας

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου καλεί για υποβολή αιτήσεων στο Μεταλυκειακό Έτος-Τάξη Μαθητείας με βάση τις ειδικότητες και τα ΕΠΑ.Λ. της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις από την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου έως την Δευτέρα 6 Μαρτίου, ώρα 14:00.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να διαβάσουν το συνημένο αρχείο ή να επικοινωνήσουν με το σχολείο μας, τις εργάσιμες μέρες και ώρες, από Δευτέρα ως Παρασκευή, από τις 08:00 έως τις 14:00.

Έναρξη Μαθητείας Αποφοίτων ΕΠΑΛ

Ξεκινά άμεσα η εφαρμογή του μεταλυκειακού έτους - μαθητεία για απόφοιτους ΕΠΑΛ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να κατεβάσετε του οδηγούς για τους απόφοιτους και τις επιχειρήσεις από του παρακάτω συνδέσμους, να επισκεφτείτε τη σελίδα του Υπουργείου Παιδείας για τη μαθητεία.

 

DESIGN BY WEB-KOMP