Συγχαρητήρια Επιστολή

Η Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ ΚΑΛΥΜΝΟΥ συγχαίρουν θερμά όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου που συμμετείχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις του έτους 2017.

Αποτελέσματα και Βάσεις Πανελληνίων Εξετάσεων 2017

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων οι επιτυχόντες και οι βάσεις των σχολών για τις πανελλήνίες του 2017.

Μπορείτε να δείτε τους επιτυχόντες του σχολείου μας από το παρακάτω αρχείο.

Μπορείτε να δείτε τις βάσεις των ΕΠΑΛ για το 2017 σε σύγκριση με τις αντίστοιχες του 2016, ξεκινώντας από τη σχολή με τη μεγαλύτερη μείωση.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές, επιτυχόντες και μη, για την προσπάθειά τους.

Παράταση προθεσμίας για την υποβολή Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ.) 2017

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι η προθεσμία για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ.) 2017 παρατείνεται μέχρι και την Τρίτη 18-7-2017. Για την υποστήριξη των υποψηφίων κατά την υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων, όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ θα λειτουργήσουν στις 18-7-2017, ημέρα Τρίτη και ώρες λειτουργίας σχολείων.

Κωδικοί και Οριστικοποίηση Μηχανογραφικών 2017

Ενημερώνουμε τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων 2017 ότι θα μπορούν να οριστικοποιούν το μηχανογραφικό τους από την Πέμπτη 6 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 14 Ιουλίου.

Μέχρι τότε θα μπορούν να βλέπουν τις σχολές που μπορούν δηλώσουν και να αποθηκεύουν προσωρινά το μηχανογραφικό στη σελίδα https://exams.it.minedu.gov.gr/. Στην ίδια σελίδα θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους. Η οριστικοποίηση του μηχανογραφικού είναι υποχρεωτική.

Όσοι υποψήφιοι δεν έχουν ακόμα τον απαραίτητο κωδικό (password) πρέπει να επικοινωνήσουν με το σχολείο για να τους δοθεί.

Το σχολείο θα είναι ανοικτό τις ακόλουθες μέρες και ώρες για τη διευκόλυνση των υποψηφίων για το μηχανογραφικό:

  • Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017
  • Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017
  • Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

από τις 8:30 πμ έως τις 13:00 μμ.

Ηλεκτρονική Υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής μηχανογραφικού δελτίου (Μ.Δ.) για τους υποψήφιους των πανελληνίων εξετάσεων.

Οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μ.Δ. θα απευθυνθούν στο σχολείο μας από την Τετάρτη 21 Ιουνίου και μετά για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό:
- θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, να μελετούν το Μ.Δ. και σε πρώτο στάδιο να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση).
- στη συνέχεια και μετά την ανακοίνωση των βαθμών των ΕΠΑΛ αντίστοιχα, θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, να τροποποιούν το Προσωρινό Μ.Δ. ή/και να προχωρήσουν τελικά στην οριστική υποβολή (Οριστικοποίηση).
- μέσα στην προθεσμία δηλαδή μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουλίου, εφόσον κάποιος υποψήφιος μετανιώσει και θέλει να τροποποιήσει το Μ.Δ., απευθύνεται στο σχολείο μας, ακυρώνεται το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ. και υποβάλλει εκ νέου Μ.Δ.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εγκύκλιο από το ακόλουθο σύνδεσμο:

 

DESIGN BY WEB-KOMP